Ön itt van: HomeCentra VolkEgyüttműködő szervezetekEgyüttműködés Szálláshelyek
hu Magyar cs Čeština‎ en English de Deutsch it Italiano ru Русский sr Српски језик sk Slovenčina

Palermo

Palermo Panzió Nyíregyháza

      

A 2011-ben újjáépült Palermo Panzió várja kedves vendégeit kellemes, családias környezetben, Nyíregyháza szívében. A panzió 11 db elegáns egy, kettő, illetve háromágyas szobával rendelkezik, a superior szobák masszázskáddal fel-szereltek. Szeretne egy különleges helyen megszállni? Akkor válassza a nyíregyházi Palermo Panziót! Miért költene vagyonokat drága külföldi utakra, amikor Magyarország is tartogat természeti és kulturális kincsekben gazdag régiókat? Válassza Nyíregyházát és ismerje meg az ország keleti részét

Tekintse meg szolgáltatásainkat és árainkat! Panziónk egyedi szálláslehetőséget kínál minden kedves vendégének, akár családi vakációt, akár romantikus utazást tervez. Panziónk a modern stílus jegyében nyújt letisztult és igényes környezetet a felhőtlen kikapcsolódáshoz. Szolgáltatásaink minden esetben vendégeink kényelmét szolgálják: légkondicionált szobáinkkal, plazmatévével és ingyenes internet eléréssel egészítjük ki a zavartalan pihenést. Gyermekfelügyelettel is bővítettük szolgáltatási körünket, hogy mindenki örömét lelje a nálunk töltött kikapcsolódásban! Látogasson el galériánkba és tekintse meg referencia képeinket!

 

Hotel Holdfény

Hotel Holdfény

A szálloda 1994-ben épült. Étterme 1995. január 1-től, míg szálláshelyei 1995. június 15-től ill. 2005-től fogadnak vendégeket (hasznos alapterülete 1688,5nm). A létesítmény Budapest és Székesfehérvár között a 70-es főút mellett, a kápolnásnyéki híd tövében található. Távolsága Budapesttől 40 km, Székesfehérvártól 20 km. Az M7-es autópályáról Budapest felől 41. km kijáratánál kell letérni. A szálloda innen kb. 2 km-re található, melyhez a leágazástól kialakított műút a látogatót egyenesen bevezeti.  

       

A tó közelsége nyáron a fürdőzőknek, télen a téli sportok kedvelőinek nyújt szórakozást. 
A tó vonzáskörzetében lehetőség nyílik lovaglásra, teniszezésre, valamint kellemes kerékpártúrák megtételére. Napi programként beiktatható a pákozdi emlékmű, vagy a Vörösmarty-múzeum meglátogatása, esetleg sétahajózás.

Hűvösebb idő esetén az agárdi és velencei fedett gyógyvizes fürdő felkeresése kínálkozik jó időtöltésnek. Távolabbi programok tervezéséhez ideális az M0-s körgyűrű közelsége. Rajta keresztül a legkülönfélébb alföldi és dunántúli városok nevezetességeinek és rendezvényeinek látogatása, viszonylag rövid idő alatt megoldható.

GPS-koordináták: É 47.23374557    K 18.67186546

https://www.hotelholdfeny.hu/

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Green hotel

!