Ön itt van: HomeSpecifikus KépzésekAutós TréningekPusztakezes harc az autóban
hu Magyar cs Čeština‎ en English de Deutsch it Italiano ru Русский sr Српски језик sk Slovenčina

Védekezés a gépjárműben

Pusztakezes harc  gépjárműben

Az emberek nagy része életének magas százalékát töltik gépkocsiban, vagy annak közvetlen közelében. Így szükséges foglalkozni az itt történt konfrontációk kezelésével és megelőzésével.

A gépkocsiban vagy annak közvetlen környezetében történő események figyelembevételével  több témakörre osztottuk a képzési tematikát és taktikai lehetőségeket.

 Tematika:

- A gépjármű megközelítése, nyitása, környezet kontroll

- A gépjárműből való kiszállás normál és vészhelyzet esetén

- A gépjármű belsejében történő konfrontáció kezelése

- Támadás elhárítása haladás közben

- Mozgó gépjárműben történő konfrontáció kezelése és vezetés technikai elemek

Miért szükséges?

A gépjármű belseje korlátozott mozgásteret jelent, figyelembe véve a biztonsági öv használatát, illetve a belső térben gyárilag felszerelt eszközöket pl: kormány, tükör,középkonzol,elektromos ülés stb.  A támadások nagy százalékban a hibás taktikai döntések  eredménye, illetve elvétve a külső környezet hatása.

Mit tanulhatunk?

A kurzusok alkalmával elsajátítjuk a helyes taktikai gondolkodást és megfigyelést, a környezetben fellelhető veszélyek analizálását, és azok kizárását. A gépkocsi közvetlen környezetében és belső terében minket érő konfrontáció kezelését és annak elhárítását.

A kurzusok min 8 fő jelentkezése esetén indulnak!

Információ kérése: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.