Ön itt van: HomeSpecifikus KépzésekLövészeti tréningekAlap fegyverkezelés és biztonság
hu Magyar cs Čeština‎ en English de Deutsch it Italiano ru Русский sr Српски језик sk Slovenčina
images/SLIDES/001.jpg

Alap fegyverkezelés és biztonság

Az alap képzés lényege a biztonságos fegyverkezelés elsajátítása és a lövés (sütés) folyamatának helyes kiváltása. Ezen a szinten megismerkednek a résztvevők az alapmozgási irányokkal, és a fegyveres munka alapját képező bemelegítéssel, illetve a különböző tüzelési testhelyzetekkel.

 A kurzus célja a fegyver töltöttségének és ürített állapotának szakszerű vizsgálata, a lövő ujj helyzete statikus és dinamikus feladatok mellett, és az ide tartozó elméleti anyag elsajátítása.

                            

 

Az elméleti anyag taglalja a fegyver fő részeit, a sütés és lövés folyamatát valamint a fegyver részleges szét és összeszerelését rövid csőhátrasiklásos és merev csövű fegyvereknél.

A tréningen gyakorlófegyverekkel történő oktatás és feladat végrehajtás után van lehetőség a jogszabályoknak mindenben megfelelő lőtéren lövészetvezetői irányítással az éles lőfegyverekkel való végrehajtásokra

                             

 

A képzés időtartama 4 óra (javasoljuk több alkalommal részt venni az alap tréningen illetve lehetőség van gyakorlófegyver (az eredetivel megegyező méretű, súlyú és kinézetű, gumi vagy műanyag) vásárlására, amellyel az otthoni gyakorlás végrehajtható.

A képzésen való részvétel feltételeiért kattintson IDE 

 

A képzés időtartama 4 óra (több alkalommal).

A képzést kizárólag büntetlen előélettel és klubtagsági kártyával lehet igénybe venni.